באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.

המרכיבים (לפשטידה אחת, 12 מנות):

•    חבילת מדליוני תרד קפואים (800 גרם)
•    בצל קטן
•    2 כפות שמן זית
•    מלח, פלפל
•    100 גרם קמח שקדים
•    4 ביצים

אופן ההכנה:

1.    מפשירים את התרד וסוחטים אותו מנוזלים
2.    מטגנים בשמן זית את הבצל ומתבלים
3.    מוסיפים את יתרת החומרים 
4.    מעבירים לתבנית ואופים 35 דקות ב-180 מעלות

רכיבים תזונתיים במנה:

110 קלוריות
2.5 גרם פחמימות
0.5 גרם סיבים
6 גרם חלבון
8.5 גרם חלבון למנה