באדיבות עינת מזור בקר, דיאטנית קלינית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.

רכיבים (לכ-45 עוגיות):

•    2 חלבונים
•    1/2 כוס סוויטאנגו / אריתריטול
•    250 גרם שבבי שקדים
•    4  כפות שומשום 
•    4 כפות  גרעיני דלעת וחמנייה

אופן ההכנה:

1.    לערבב היטב את החלבונים עם התחליף הסוכר, להוסיף את שאר החומרים
2.    לצקת עם כף לתבנית מרופדת עם נייר אפייה
3.    לחמם תנור ל-160 מעלות במצב טורבו (או 175 מעלות בתנור רגיל)
4.    לאפות למשך כ-18 עד 20 דקות, עד השחמה קלה

ערכים תזונתיים לעוגייה:

41 קלוריות
3.5 גרם שומן
1.6 גרם חלבון
1 גרם פחמימה

*המרכז הרפואי DMC הינו מרכז רפואי פרטי המתמחה בטיפול בסוכרת, אנדוקרינולוגיה והשמנת יתר תחת ניהולו הרפואי של פרופ' איתמר רז.