באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.

מרכיבים (כ-10 מנות):

• 1 ק"ג קישואים חתוכים גס

• צרור שמיר

• מיכל קרם קוקוס (250 מ"ל)

• מים (עד ל-3/4 מגובה הירקות)

• תבלינים – מלח, קארי

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל המרכיבים לסיר ומביאים לרתיחה.

2. מבשלים כחצי שעה עד לריכוך, וטוחנים.

עריכם תזונתיים במנה:

60 קלוריות
2 גרם פחמימות
1 גרם סיבים
5 גרם שומן
2 גרם חלבון

*המרכז הרפואי DMC הינו מרכז רפואי פרטי המתמחה בטיפול בסוכרת, אנדוקרינולוגיה והשמנת יתר תחת ניהולו הרפואי של פרופ' איתמר רז.