באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.

מרכיבים (כ-10 מנות):

• 250 גרם גבינת לבנה 

• 2 כפות שמן זית


• 1 כף אגוזי מלך קצוצים גס

• 1 כף אגוזי פקאן קצוצים גס

• 3 תותים

• 5 אוכמניות 

• צרור רוקט

• מיץ מחצי לימון סחוט

• מלח גס, פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. משטחים את הגבינה בצלחת עגולה בעזרת כף

2. על הגבינה מסדרים את האגוזים ואת הפירות

3. חותכים את הרוקט דק דק

4. מתבלים את הרוקט בלימון, בשמן הזית, במלח ובפלפל

*המרכז הרפואי DMC הינו מרכז רפואי פרטי המתמחה בטיפול בסוכרת, אנדוקרינולוגיה והשמנת יתר תחת ניהולו הרפואי של פרופ' איתמר רז.