באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.

מרכיבים (לכ-16 עוגיות):

• כוס קמח שקדים (90 גרם)

• רבע שקית אבקת אפייה

• 2 כפות ממתיק


• 2 כפות שמנת להקצפה

• 3 כפות שמן זית או שמן אבוקדו

• רבע כפית תמצית וניל

• אפשר להוסיף רבע כוס פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב את כל המצרכים

2. בעזרת מערוך, מרדדים את התערובת שנוצרה בין שני ניירות אפייה, ויוצרים צורות 

3. אופים בתנור חם ל5-8 דקות, ב-180 מעלות

ערכים תזונתיים בעוגייה:

70 קלוריות
1 גרם פחמימות
1 גרם חלבון
6.5 גרם שומן