מתכון לסלט רוקט
באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.
מרכיבים (כ-10 מנות):
• 250 גרם גבינת לבנה
• 2 כפות שמן זית
• 1 כף אגוזי מלך קצוצים גס
• 1 כף אגוזי פקאן קצוצים גס
• 3 תותים
• 5 אוכמניות
• צרור רוקט
• מיץ מחצי לימון סחוט
• מלח גס, פלפל שחור

אופן ההכנה:
1. משטחים את הגבינה בצלחת עגולה בעזרת כף
2. על הגבינה מסדרים את האגוזים ואת הפירות
3. חותכים את הרוקט דק דק
4. מתבלים את הרוקט בלימון, בשמן הזית, במלח ובפלפל
*המרכז הרפואי DMC הינו מרכז רפואי פרטי המתמחה בטיפול בסוכרת, אנדוקרינולוגיה והשמנת יתר תחת ניהולו הרפואי של פרופ' איתמר רז.