פשטידת תרד
באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.
המרכיבים (לפשטידה אחת, 12 מנות):
• חבילת מדליוני תרד קפואים (800 גרם)
• בצל קטן
• 2 כפות שמן זית
• מלח, פלפל
• 100 גרם קמח שקדים
• 4 ביצים

אופן ההכנה:
1. מפשירים את התרד וסוחטים אותו מנוזלים
2. מטגנים בשמן זית את הבצל ומתבלים
3. מוסיפים את יתרת החומרים
4. מעבירים לתבנית ואופים 35 דקות ב-180 מעלות
רכיבים תזונתיים במנה:
110 קלוריות
2.5 גרם פחמימות
0.5 גרם סיבים
6 גרם חלבון
8.5 גרם חלבון למנה