מרק קישואים עם חלב קוקוס
באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.
מרכיבים (כ-10 מנות):
• 1 ק"ג קישואים חתוכים גס
• צרור שמיר
• מיכל קרם קוקוס (250 מ"ל)
• מים (עד ל-3/4 מגובה הירקות)
• תבלינים – מלח, קארי
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים לסיר ומביאים לרתיחה.
2. מבשלים כחצי שעה עד לריכוך, וטוחנים.
עריכם תזונתיים במנה:
60 קלוריות
2 גרם פחמימות
1 גרם סיבים
5 גרם שומן
2 גרם חלבון
*המרכז הרפואי DMC הינו מרכז רפואי פרטי המתמחה בטיפול בסוכרת, אנדוקרינולוגיה והשמנת יתר תחת ניהולו הרפואי של פרופ' איתמר רז.