פשטידת תרד

באדיבות עדינה בכר, דיאטנית סוכרת ותזונה קטוגנית במרכז DMC לטיפול בסוכרת.

המרכיבים (לפשטידה אחת, 12 מנות):

•    חבילת מדליוני תרד קפואים (800 גרם)

•    בצל קטן

•    2 כפות שמן זית

•    מלח, פלפל

•    100 גרם קמח שקדים

•    4 ביצים

פשטידת תרד (פרווה)

פשטידת תרד פרווה. תמונה להמחשה בלבד

אופן ההכנה:

1.    מפשירים את התרד וסוחטים אותו מנוזלים
2.    מטגנים בשמן זית את הבצל ומתבלים
3.    מוסיפים את יתרת החומרים 
4.    מעבירים לתבנית ואופים 35 דקות ב-180 מעלות

רכיבים תזונתיים במנה:

110 קלוריות
2.5 גרם פחמימות
0.5 גרם סיבים
6 גרם חלבון
8.5 גרם חלבון למנה